Рівненська обласна дитяча лікарня зібрала для ЗСУ понад 100 тисяч гривень (ФОТО/ВІДЕО)

10.05.2024 10:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Учасниками акції Разом до Перемоги став колектив медпідприємства.

Боролися за різні лоти: картини, які намалювали працівники лікарні, сувенірні чашки, футболки, світшоти з патріотичними принтами, прапори. Розігрували також книги відомих воїнів-рівнян: «Історію впертого чоловіка» Олександра Будька (Терен) з автографом автора та Вірші з бійниці загиблого воїна Максима Кривцова (Далі).

Особливо запекло розгорнулися торги за лоти, які для аукціону передали захисники із фронту. Серед них - гільзи від автоматів та артилерійських снарядів, прострілені елементи техніки та інше.

У підсумку зібрали 100 тис. 250 грн, які передали спільноті Rivne_redblack. Їх спрямують на придбання автомобіля для для рівнянина, який воює в складі Гвардії наступу.

До слова, благодійні акції колектив РОДЛ організовує не вперше. Торік під час благодійного великоднього заходу мелики зібрали 42 740 грн, які Rivne_redblack спрямували на закупівлю магазинів для підрозділів «Кракен» та «Азов».

Пресслужба Рівненської облради

Сюжет телеканалу СФЕРА-ТВ


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews