Наступного тижня у Львові відновлять автобусний маршрут №45

10.05.2024 16:15   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

З наступного тижня у Львові відновить роботу автобусний маршрут №45. Автобуси середньої місткості курсуватимуть від площі Галицької до ТРЦ "Вікторія Ґарденс".

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

"Є великий запит мешканців щодо відновлення цього маршруту. Але щоб його запустити, АТП-1 бракувало і транспорту, і водіїв. Зараз підприємству вдалось залучити нових водіїв. Однак, щоб відновити цей маршрут, підприємство залучає орендовані у приватних перевізників автобуси", — каже керівник управління транспорту Орест Олеськів.

У робочі дні на лінії курсуватиме п'ять автобусів з інтервалом 18 хвилин, а у вихідні — чотири з інтервалом 22 хвилини. Від ТРЦ "Вікторія Ґарденс" автобус виїжджатиме о 7:00, а з площі Галицької – о 7:45. Останні рейси з кінцевих зупинок будуть о 21:00.

Орест Олеськів повідомив, що протягом місяця автобуси курсуватимуть за старою схемою, згодом маршрут частково змінять. "Зокрема, передбачається, що, замість вулиць Франка – Вітовського, автобуси поїдуть по вулиці Дорошенка в обох напрямах", — йдеться в повідомленні.

Точну дату відновлення автобусного маршруту №45 повідомлять додатково. також до кінця наступного тижня у Львові планують відновити рух автобусів №12, які сполучають мікрорайон Рясне-2 й автостанцію №2.

Протягом місяця з моменту відновлення автобуси №45 курсуватимуть за таким маршрутом: ТРЦ "Вікторія Ґарденс" – вул. Наукова – вул. Княгині Ольги – вул. Академіка А. Сахарова – вул. М. Коперника – вул. П. Дорошенка – просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. І. Франка – пл. І. Франка – вул. Д. Вітовського – вул. Академіка А. Сахарова – вул. Княгині Ольги – вул. Наукова – ТРЦ "Вікторія Ґарденс".


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews