Скільки ЦНАПів наразі функціонує на Рівненщині

14.05.2024 09:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

На сьогодні у Рівненській області функціонує 172 точки з надання адміністративних послуг. З них: 49 – у ЦНАПах, 2 - терпідрозділах, 81 віддалене робоче місце та 40 у старостинських округах. 

Як розповів заступник голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр Терещенко, фахівці обласної військової адміністрації  постійно надають комплексну допомогу громадам у покращенні доступності та якості адмінпослуг для мешканців. 

«З початку року кількість точок з надання адмінпослуг зросла у півтора раза. Для порівняння, на кінець минулого року їх було 117. Таке розгалуження мережі ЦНАПів надасть можливість людям отримувати більше якісних адмінпослуг по всій Рівненщині – і у містах, і у віддалених селах», - зазначив Олександр Терещенко.

Загалом у першому кварталі 2024 року ЦНАПами надано майже 250 тисяч адмінпослуг. Найбільш затребувані – послуги у соціальній сфері, щодо реєстрації місця проживання, послуги ДЗК, державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань. Крім того, успішно реалізовується проєкт «Адмінсервіс «Ветеран», який дозволяє спростити механізми надання адмінпослуг захисникам та членам їхніх сімей.

Важливим є питання доступності адмінпослуг. Нині рівень облаштування приміщень ЦНАПів, їхніх підрозділів з урахуванням потреб осіб з інвалідністю становить 79%.

Пресслужба Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews