Рівненська підприємиця створює креативні тафтингові речі і заробляє цим на життя завдяки гранту

16.05.2024 12:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
 

Рівнянка Олександра Купчинська за допомогою програми єРобота змогла реалізувати свою мрію.

Олександра виготовляє тафтингові речі Верета. Це оригінальні килими, панно чи подушки для оздоблення інтер'єрів. Тож вирішила розвивати бізнес в цьому напрямку. Жінка і надалі хоче розвивати свій бренд. Має амбітні плани - представляти продукцію на українських і закордонних виставках.

За кошти мікрогранту підприємиця придбала обладнання: тафтинговий пістолет, машинку для ворсування та стрижки вовни, тример для килимів. Також створила нове робоче місце.

- Загалом цьогоріч 233 підприємці області отримали мікрогранти на розвиток свого бізнесу на майже 55,2 млн грн. Таким чином на Рівненщині будуть створені нові підприємства, діючі збільшать потужність, а понад 438 працівників зможуть отримати роботу на новостворених робочих місцях, - повідомив заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан.

Нагадаємо, урядовий проєкт єРобота - складова політики «Зроблено в Україні». Подати заявку на грант можуть як діючі підприємці, так і люди без досвіду у бізнесі.

Пресслужба Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews