NOTinterested/НЕзацікавлені: у Рівному покажуть виставку в укритті

17.05.2024 12:29   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews
Проєкт NOTinterested/НЕзацікавлені, реалізований у жовтні 2023 році рівненськими художниками, отримав продовження і нову локацію.
 
Виставковий проєкт NOTinterested V2.0 розширивши коло учасників, зібравши більше 30 митців. Різні за темами, розмірами, техніками творчі роботи (акварель, акрил, олія, пастель, колаж, текстиль, інсталяція) будуть представлені до уваги глядачів.
 
Особливий акцент - на залученні студентів-художників, оскільки проєкт реалізується за підтримки Кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва імені Степана Шевчука РДГУ, де молоді митці вивчають спеціальність «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».
 
Локація виставки: СХОВИЩЕ №64025, Рівненський державний гуманітарний університет (м. Рівне, вул. Степана Бандери, 12).
 
Презентація NOTinterested V2.0 відбудеться 17 травня 2024 о 16:00 год. 
 
Експозиція триватиме до липня.
 
Куратор: Ярослава Гузь 
 
Проєкт реалізується за підтримки РІВНЕНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ГУМАНІТАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ, КАФЕДРА ОБРАЗОТВОРЧОГО ТА ДЕКОРАТИВНО-ПРИКЛАДНОГО МИСТЕЦТВА ІМЕНІ СТЕПАНА ШЕВЧУКА та ГО «КОЛОАРТ».
 
null
 

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews