18 травня на Львівщині не планують погодинних відключень електроенергії

18.05.2024 09:44   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

У суботу, 18 травня, на території області та у Львові не планують вводити погодинні відключення електроенергії для побутових споживачів, про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Як йдеться в повідомленні, попри те, що відключень електроенергії для побутових споживачів не планують, будуть обмеження для промисловості.

“За розпорядженням “Укренерго”, завтра в усіх областях України, і на Львівщині зокрема, з 19:00 до опівночі, будуть діяти графіки обмеження потужності для промислових споживачів. До обʼєктів критичної інфраструктури обмеження застосовувати не будуть,” — зазначив Максим Козицький.

17 травня графіки погодинних відключень (ГПВ) для побутових та промислових споживачів діяли по всій Україні з 00:00 до 08:00 та з 19:00 до 24:00. Крім того, в Укренерго заявили, що постійні відключення електроенергії в Україні можуть тривати до вересня.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews