Скандал у Львіській міськрада: Адамик звинуватив НГУ у бездіяльності, Міклушка запросив депутата на фронт

19.05.2024 10:02   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Голова фракції “Європейська Солідарність” Петро Адамик заявив, що військовослужбовці Нацгвардії України “відсиджуються” у тилу.

Про це повідомив журналіст, військовослужбовець НГУ Євген Міклушка.

“НЕ ВОЮЄ наша Нацгвардія. За версією депутата Петро Адамик, вона “відсиджується на Науковій”. І сказав він це не десь тихенько на вушко, а під час засідання бюджетної комісії Львівської міської ради“, – зазначив військовослужбовець.

Зокрема, Міклушка наголосив, що таке висловлювання Адамика – це плювок в обличчя всім, хто воює у “хижаку” та сімʼям тих, хто не повернувся з фронту.

“З фронту, про який цей депутат знає максимум з ТікТоку. Маю ряд пропозицій до Петра Адамика:

1. В НГУ працює рекрутинговий центр, тож можете скористатись своїм правом (чи обовʼязком) на мобілізацію і “відсидітись” на Науковій.

2. Я можу піти у відпустку і влаштувати Вам персональний тур лінією бойового зіткнення, де тримають оборону військовослужбовці-львівʼяни з Національної гвардії України. Поїхали?

P.s. Міг би додати до цього посту якесь своє пафосне фото з-під Авдіївки і зібрати під постом кілька сотень вподобань, але позичу Ваше, актуальне”, – зазначив військовослужбовець НГУ.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews