Житель Львівщини побив поліціянта, бо боявся отримати повістку

21.05.2024 14:00   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

У місті Турка, що у Львівській області, чоловік побив поліціянта, коли той перевіряв у нього документи. Свій вчинок він пояснив страхом отримати повістку. Про це повідомляє hromadske з посиланням на ухвалу Турківського районного суду.

Згідно з матеріалами справи, чоловік тричі вдарив кулаком по обличчю лейтенанта поліції, після чого почав тікати до автівки. Коли поліціянт його наздогнав, він ще кілька разів ударив його, внаслідок чого правоохоронець отримав легкі ушкодження голови.

На засіданні підозрюваний пояснив, що побив поліціянта, бо боявся, що йому вручать повістку та змусять пройти військово-лікарську комісію. За його словами, він подорожує з 8 травня, відколи пішов з дому, де його оголосили безвісти зниклим. Повертатися туди він, мовляв, не збирається, ночує в лісі, а також хоче виїхати за кордон.

Прокурор вимагав призначити йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Більш м’який запобіжний захід, на думку прокурора, може призвести до того, що підозрюваний повторить свої дії, переховуватиметься або втече.

Суддя погодилася зі словами прокурора, призначивши підозрюваному цілодобовий домашній арешт на два місяці. Під час нього чоловік має прибувати за кожною вимогою до слідчого, прокурора чи суду, не виїжджати з Ковельського району Волинської області та не залишати своєї домівки без дозволу, а також здати закордонний паспорт


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews