У Львові відбулися військово-прикладні змагання: серед призерів команда Острозького військового ліцею

22.05.2024 10:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Військово-прикладні змагання «Юнацький резерв» на кубок Центру спеціального призначення Національної гвардії України «Омега» відбулись днями у Львівському ліцеї імені Героїв Крут. 

Такі змагання серед майбутніх військових в Україні проводять вперше. Їх приурочили до Дня Героїв, який в Україні відзначають 23 травня.  

У заході взяли участь 12 команд військових ліцеїв та коледжів з усієї України, серед них і команда Обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою в м. Острог імені Костянтина Івановича Острозького.

Юнаки змагалися у шести важливих для майбутніх офіцерів дисциплінах: комбінована військово-прикладна естафета, управління дронами, вогнева підготовка, військово-прикладне орієнтування, марш-кидок по пересіченій місцевості з тактичним завданням та пейнтбол.

У підсумку, представники Острозького військового ліцею вибороли ІІІ командне місце, продемонструвавши високу підготовку та злагодженість дій.

В індивідуальному заліку зі стрільби з пневматичної гвинтівки ліцеїст І курсу Роман Грицюк виборов ІІ місце з результатом 94 бали.

По завершенню змагань переможцям вручили кубок Центру спеціального призначення НГУ «Омега» та диплом.

Пресслужба Рівненської обласної ради


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews