Доставка їжі: як все починалося

22.05.2024 12:58   Опубліковано : Львівський Новинар
Джерело: LvNews

У сучасному активному стилі життя кулінарія вже не є пріоритетом для багатьох. Люди люблять замовляти їжу в найближчих ресторанах чи кафе. Деякі заклади пропонують смачну домашню їжу https://zamov.intempo.ua/. Вам навіть не доведеться виходити з дому, усе привезуть до вас.

Перша доставка в історії 

Як ви думаєте, якою була перша доставка? Звичайно, що піца! Вважається, що перша зареєстрована доставка їжі відбулася в 1889 році в італійському місті Неаполь.

Саме в той час там приїхали з візитом Король Умберто I й королева Маргарита Савойська. Вони й захотіли скуштувати смачну піцу від відомого виробника піци Рафаеле Еспозіто. 

Легенда свідчить, що Еспозіто подав три піци королівській родині. Королеві сподобалися усі, але особливо посмакувала піца з сиром моцарела, помідорами та свіжим листям базиліка. Відтак Еспозіто назвав цю піцу на честь самої королеви, назвавши її піца «Маргарита».

А Ви знали?

Коли в 1950-х роках в будинках американців почали зʼявлятися телевізори, то вони перестали ходити в ресторани й залишалися вдома, щоб дивитися телебачення. Власники ресторанів, побачивши, що  клієнти стали заручниками науково-технічного прогресу, зрозуміли, що їм потрібно вжити заходів — і швидко. Так зʼявилися варіанти доставки їжі додому, щоб задовольнити нові потреби. Ресторатори також почали замовляти  рекламу на телебаченні та транслювати своє меню, щоб нагадати клієнту про їхню смачну їжу.

В чому перевага доставки їжі?

Ми виокремили для вас кілька найголовніших пунктів:

  1. Ви втомилися і хочете перепочити, а не стояти біля кухонної плити.
  2. До вас несподівано прийшли гості, тому доставка домашньої їжі львів   чудова альтернатива.
  3. Ви просто не хочете виходити з дому, а необхідних продуктів, щоб щось приготувати, нема.
  4. Ви працюєте над важливим проєктом і немає можливості вийти з офісу.
  5. Ви любите розмаїту їжу, але не вмієте готувати.

Цей список можна продовжувати. Але найголовніше, що доставка їжі львів — це швидко та зручно.

null
Фото з мережі Інтернет

Бонуси та акції

Для більшості з нас важко відмовитися від рекламної пропозиції «Купи один безкоштовно». Наявність знижок і акцій надзвичайно важлива при виборі ідеального ресторану. Різні заклади пропонують багато різноманітних пропозицій, наприклад;

  • Безкоштовна доставка при мінімальній покупці;
  • Безкоштовні розіграші їжі з новими пунктами меню;
  • Бонуси та інше.

Доставка їжі сьогодні 

Доставка їжі — це не тренд, який найближчим часом зникне, це галузь, яка процвітає. Цифри говорять самі за себе: від зростання глобального ринку доставки їжі онлайн до зростання продажів навинос у ресторанах.

Сьогодні ми можемо замовити будь-які страви, які доставлять до наших дверей за лічені хвилини. Для цього потрібно лише сформувати своє замовлення, зайшовши на сайт закладу. Необовʼязково для цього компʼютер чи ноутбук, достатньо лише одного смартфона. 

Більшість закладів харчування, які займаються доставкою їжі, наполегливо працюють над диверсифікацією своїх послуг, створенням економічно ефективних способів доставки їжі та радування своїх клієнтів смачними стравами.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews