Головна інспекторка юридичного відділу Львівської митниці вирішила показати свої «статки»

23.05.2024 09:11   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Не забули ще скандал із головною інспекторкою відділу складського обліку Львівської митниці Юлією Дригою, як на горизонті з'явилася головна державна інспекторка вже юридичного відділу Львівської митниці Роксолана Фліс, яка ну дуже любить дорогі прикраси та брендовий одяг й взуття.

Про це повідомляє журналіст Тарас Середич, передає "Еспресо.Захід".

"Її декларація не скромна. Є нерухомість, недешеві авто і кілька десятків тисяч доларів. Ніякої іншої згадки про цей недешевий "лук" (а він, повірте, не один), немає. Що цікаво: чоловік пані Роксолани - Фліс Віталій-Іван також працює на Львівській митниці - державний інспектор ВМО №4 Митного поста Угринів. Кажуть, він також дуже любить дорогі бренди і Rolex, чого немає в його декларації", пише журналіст.

Також він додає фотографії та імовірні ціни на одяг й прикраси, якими володіє Роксолана Фліс та її чоловік Віталій-Іван Фліс. Зокрема, мова йде про: сумочку Chanel за 4,1 тис. фунтів, кросівки Dior за 660 фунтів, сережки Van Cleef за майже 4 тис. фунтів, та підвіска Van Cleef за 1,4 тис. фунтів, шубка із соболя за 700 фунтів, туфлі Amina Muaddi - 950£, сандалі Hermes - 730£. У її чоловіка помітили годинник Rolex за 18 тис. доларів.

Що є в декларації Роксолани Фліс

У декларації головної державної інспекторки юридичного відділу Львівської митниці Роксолани Фліс за 2023 рік можна знайти чимало цікавих деталей. Найперше впадає в очі кількість нерухомого майна.

Квартира площею 87.30 кв. м у Самборі, квартира у Львові площею 106.4 кв. м, ще одна квартира у Львові площею 130.7 кв. м (вказана ціна – майже 1 млн грн). Також житловий будинок у с. Холодновідка площею 127,3 кв. м (вказана ціна – 850 тис. грн). Крім цього, гараж у Львові та земельна ділянка площею 300 кв. м у с. Холодновідка.

Її чоловік володіє дорогим авто за 1,587 млн грн. Мова про BMW модель 520d (G30) 2017 року випуску. В його власності машина з 2018 року і Роксолани Фліс також має право нею кермувати. Крім цього, з літа 2023 року Роксолана Фліс має TOYOTA CAMRY 2015 року випуску, щоправда, кінцевим власником машини є Ярослава Медвідь.

Та найважливіше, що стосовно доходів за минулий рік, головна державна інспекторка юридичного відділу Львівської митниці вказала заробітну плату розміром 262 975 грн, та 19 545 грн повернення коштів за покупку товарів. Її чоловік працюючи на митниці заробив ще менше – 72 618 грн, крім цього ще він отримав 50 074 грн за роботу Залізничному районному суді Львова. Тобто не зрозуміло, звідки кошти в подружжя на дорогий одяг та аксесуари.

Також сім’я Фліс зберігає готівкою 33 тис. доларів. Окремо Роксолани Фліс має 30 тис. грн, а її чоловік 150 тис. грн та 15 тис. доларів.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews