Архітектурні проєкти для МакДональдз, Тойоти та Буковелю створює компанія з Рівненщини

24.05.2024 10:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
 

Підприємство «KTB Group» виготовляє віконно-дверні та розсувні конструкції, скляні та вентильовані фасадні системи. Заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан відвідав виробництво та поспілкувався із його засновником Андрієм Ткачем. 

Свою діяльність компанія розпочала із металопластикових виробів, а нині є лідером із упровадження сучасних архітектурних рішень на Заході України. Серед їх замовників такі відомі бренди як МакДональдз і Тойота. Залучене підприємство і до розбудови інфраструктури Буковелю, окремих бізнес-центрів. Низку проєктів реалізували і на Рівненщині – для готельно-ресторанного комплексу «Софія», торгового центру «HAPPY.MALL».  

«Компанія швидко адаптувалася до воєнного часу, постійно вдосконалюється та трансформує свій бізнес. 70% працівників підприємства – висококваліфіковані. Свій майбутній персонал компанія підшуковує, співпрацюючи із місцевими ВНЗ. З кожним роком KTB Group подвоює свої потужності. Від цього виграє і область, і уся Україна. Адже кожна гривня в економіку є внеском у нашу безпеку й оборону», - підсумував Олександр Кохан.

Пресслужба Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews