Львівщина прощається з вірними синами, які віддали свої життя за волю України

24.05.2024 12:50   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

24 травня в останню путь проведуть Олега Бутенка, Костянтина Горобця, Сергія Шпільку, Івана Кавку та Миколу Петровича.

У пʼятницю, 24 травня, мешканці Львівщини попрощаються з пʼятьма захисниками. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА.

Олег Бутенко

null
Олег Бутенко

Народився у Трускавці. Був старшим лейтенантом на посаді командира механізованого взводу військової частини А4576. Загинув в травні 2024 року поблизу Часового Яру, Донецької області.

Костянтин Горобець

null
Костянтин Горобець

Мешканець Золочівщини. Був старшим солдатом, старшим механіком-водієм 2-го розвідувального відділення. Вважався зниклим безвісти з серпня 2023 року. Брав участь у бойових зіткненнях з окупаційними підрозділами в районі населеного пункту Роботине, Запорізької області. Йому було 48 років.

Сергій Шпілька

null
Сергій Шпілька

Уродженець села Догмарівка Херсонської області. Понад 10 років тому переїхав до Винник. Був Бойовим медиком. З початком повномасштабного вторгнення долучився до 33-ї окремої механізованої бригади. Виконував бойові завдання на території Запорізької та Донецької областей. Під час проходження служби отримав звання молодшого сержанта.

Іван Кавка

null
Іван Кавка

Уродженець села Горінчово, Закарпатської області. З початком повномасштабного вторгнення добровільно став на захист держави. Спершу вступив до лав територіальної оборони, згодом до Національної гвардії України. Виконував бойові завдання на південному напрямку у складі 2-ї окремої Галицької бригади, згодом — 45-го полку ім. О. Красіцького. Під час проходження служби також займався розмінуванням територій.

Микола Петрович

 
null
 
 
Житель міста Городок. Військовий захищав Україну у східному напрямі. Загинув 18 травня 2024 року на Донеччині. Захиснику було 48 років.
 

Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews