Мерія Львова встановила вартість транспортної роботи для Львівелектротрансу

24.05.2024 20:38   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

За кожен кілометр місто буде платити КП “Львівелектротранс“ 119 грн з трамвая і 101 грн з тролейбуса.

У пʼятницю, 24 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради встановив вартість транспортної роботи з перевезення пасажирів громадським електротранспортом. Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету, пише LVIV.MEDIA.

З першого додатку до рішення відомо, що місто буде компенсувати КП “Львівелектротранс” 119 грн за вагоно-кіломер , який проїжджатиме один трамвай, а також 101 грн за кілометр, який проїжджатиме тролейбус.

Зазначимо, на балансі підприємства перебуває 244 одиниці рухомого складу, з яких: 144 трамваї, 99 тролейбусів та 1 електробус. Щорічно послугами електротранспорту користуються близько 42 мільйонів пасажирів, з яких близько 16 мільйонів – пасажири, які мають право на пільговий проїзд.

У цьому ж рішенні виконком переніс подорожчання паперових квитків на проїзд у трамваях і тролейбусах з 1 червня 2024 року на 1 вересня.. Вартість оплати проїзду готівкою зросте із 20 до 25 гривень .


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews