У Львівській митниці прокоментували скандал з експрацівницею Юлією Дригою

25.05.2024 09:44   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

На початку квітня в інтернеті завірусилося відео популярного львівського блогера, у якому уже ексінспекторка Львівської митниці Юлія Дрига розповіла, що одяг на ній коштує понад 8 тисяч доларів. Коментар обійшовся посадовиці звільненням з роботи. 

Після публікації відео дівчина одразу звільнилася «за згодою сторін», а інформацію щодо неї керівництво митниці направило у НАЗК для «проведення перевірки та відповідного реагування», пише "Слідство.Інфо".

У коментарі одному з медіа Андрій Кузнік, керівник Львівської митниці, одразу після інциденту зі своєю вже експідлеглою сказав:«Важко тепер усім пояснити, де вона взяла ці речі. Як в анекдоті про доньку-повію. Перед тим, як щось зробити або сказати, треба думати про наслідки, а коли ти на державній службі, то про це треба думати 24/7».

Випадки, коли лише один модний образ посадовця чи посадовиці у декілька разів перевищує задекларований дохід, завжди викликають бурхливу реакцію у суспільстві. Постає логічне запитання — звідки гроші на цінні покупки? 

Про те як заробляють і що декларують працівниці Чернівецької, Харківської та Одеської митниць, читайте у розслідування.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews