У Львові підприємець привласнив мільйон гривень під час ремонтів

04.06.2024 00:07   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Директор  львівської компанії постане перед судом за неефективне використання бюджетних коштів під час виконання робіт з запобігання надзвичайним ситуаціям.

Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

Встановлено, що компанія, якою керував обвинувачений, проводила ремонтні роботи на замовлення одного з державних підприємств на Львівщині. Під час їх виконання директор умисно вносив неправдиві відомості в офіційні бухгалтерські документи.

Зокрема, аби уникнути сплати податку на додану вартість, у довідки та акти приймання було внесено завищену вартість будівельних робіт на суму невикористаних коштів. Такі дії спричинили заволодіння бюджетними коштами та заподіяння понад мільйон гривень збитків державі.

Під час досудового розслідування детективи також встановили ряд фінансових операцій з незаконно одержаними коштами та їх використання підозрюваним в особистих цілях.

Директору компанії повідомили про підозру. Обвинувальний акт скерували до суду.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews