Понад три тисячі автівок перевірили в Рівненській області: чверть з них - із порушеннями

05.06.2024 12:12   Автор : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
 

З початку року інспектори Укртрансбезпеки перевірили 3111 транспортних засобів на Рівненщині. При цьому у чверті авто були виявлені порушення. У результаті складених актів водії мають сплатити до бюджету майже 5,5 млн грн. 

Вживаються заходи і для захисту автодоріг. Під час перевірок складено 26 актів на вантажівки, які не дотримувалися габаритно-вагових параметрів. За перевищення ваги водії зобов’язані сплатити 331 тис. грн.

«Під час наради обговорили діяльність регіонального відділу Укртрансбезпеки. Приємно, що працівники займають і активну громадянську позицію. Систематично здають кров, а у квітні перерахували свій одноденний заробіток на придбання ударних БпЛА для підрозділів Десантно-штурмових військ. 5 працівників відділу стали на захист України та проходять службу у ЗСУ», - прокоментував в.о. начальника Управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА Віталій Харковець.

Пресслужба РівнеОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews