Чергова група рівненських діток вирушила на відпочинок до Артеку: поїздки оплачує держава

07.06.2024 10:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
 

На Рівненщині триває оздоровча кампанія. Сьогодні 48 дітей з області поїхали на оздоровлення за кошти з держбюджету. Про це повідомила директорка Департаменту соцполітики Рівненської ОДА Роза Слободенюк. 

«Це вже третя така поїздка для школярів з Рівненщини цього року. Діти з 5 до 25 червня відпочиватимуть у Пущі Водиці, що під Києвом, в дитячому центрі «Артек». Інша група поїхала до Артеку на Закарпаття. Загалом вже для 135 діток організували відпочинок та оздоровлення у дитячих центрах», - розповіла Роза Слободенюк.

Нагадаємо, що для отримання путівки на оздоровлення або відпочинок необхідно звертатися у територіальну громаду за місцем реєстрації. 

Першочергово на оздоровлення направляються: діти з сімей учасників бойових дій, безвісти зниклих та загиблих; внутрішньо переміщені особи; діти з малозабезпечених сімей; сироти; позбавлені батьківського піклування.

Пресслужба Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews