На Львівщині педофіл впродовж семи років ґвалтував малолітню племінницю

08.06.2024 15:00   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Буський районний суд виніс вирок 40-річному чоловіку, який впродовж семи років, з 2014 до 2020 року, систематично ґвалтував свою племінницю. Вперше він зґвалтував дівчинку, коли їй було лише 7 років.

Як з’ясувалося у під час слідства, чоловік ґвалтував дівчинку, коли інших дорослих не було вдома, виганяючи перед цим молодших дітей на вулицю. Вона боялася зізнатися батькам у тому, що відбувається, бо кривдник погрожував її убити, пише LVIV.MEDIA.

Припинив чоловік лише тоді, коли вона, підрісши, вже змогла чинити йому фізичний опір. Тоді ж вона розповіла про все бабусі, але та їй не повірила. А згодом, після смерті вітчима, потерпіла попросила соціальні служби, щоб її разом з братами та сестричкою забрали до дитячого будинку. Вже там, під час роботи з психологами, вона змогла розповісти про все, що трапилося і вирішила звернутися із заявою до поліції.

На суді обвинувачений своєї провини не визнав. Натомість стверджував, що племінниця сама до нього приставала, зокрема, навіть на похороні його брата, вітчима дитини. Проте суд мав незаперечні докази провини ґвалтівника та його ж свідчення під час слідчого експериметру. Там він детально розповів та показав правоохоронцям, де та як скоював злочини.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews