Львівська «Галичанка» всьоме здобула Кубок України з гандболу

10.06.2024 14:38   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Львівська «Галичанка» здобула свій другий трофей у 2024 році, виборовши Кубок України з гандболу. Це вже сьомий такий титул команди за роки її існування.

Про це повідомили в управлінні спорту Львова.

«Галичанка» розпочала свої виступи в Кубку України одразу ж із Фіналу чотирьох. У півфіналі турніру підопічні Віталія Андронова впевнено перемогли миколаївський «Реал» – 37:17.

У фіналі Кубка відбулося західноукраїнське дербі між «Галичанкою» та «Карпатами». У захопливому двобої львів’янки зуміли обіграти ужгородських суперниць – 34:30.

Відзначимо, що найціннішим гравцем Фіналу чотирьох Кубка України визнали Олесю Дяченко, яка закинула у вирішальному матчі за трофей 10 голів. Індивідуальні відзнаки від Федерації гандболу України також отримали Діана Дмитришин і Ванесса Лакатош.

«Галичанка» стала всьоме володарем Кубка України з гандболу. У сезоні-2023/24 львівський клуб здобув свій ювілейний, десятий титул чемпіона української Суперліги.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews