У міськраді Львова віддають ділянку на Личаківській під забудову новим ЖК

11.06.2024 22:15   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Згідно з документацією, на ділянці планують збудувати багатоквартирний житловий будинок з об'єктами торгівлі, розваг та ринку. Для цього, компанія просить у міськради укласти договір оренди на землю терміном на 10 років. 

Компанія "Спецконтракт" просить у Львівської міськради погодити проєкт на земельну ділянку, згідно з яким на вул. Личаківській планують збудувати новий багатоквартирний житловий будинок з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Відповідний проєкт ухвали оприлюднили 10 червня на офіційному порталі міської ради Львова, пише LVIV.MEDIA.

Йдеться про земельну ділянку площею 0,3 га на вулиці Личаківській, 227, на якій розташовані 3-поверхова нежитлова будівля та гаражі загальною площею 1643 кв. Вони належать ТзОВ "Спецконтракт". Наприкінці березня компанія звернулась до мерії з проханням погодити дозвіл на розробку проєкт землеустрою цієї землі, а зараз вже звернулася з метою погодження цього проєкту.

Згідно з документацією, на ділянці планують збудувати багатоквартирний житловий будинок з об'єктами торгівлі, розваг та ринку. Для цього, компанія просить у міськради укласти договір оренди на землю терміном на 10 років. З пояснювальної записки до проєкту ухвали відомо, що орієнтовна орендна становитиме 482 тис. грн на рік.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews