Бродівська міська рада продала на аукціоні землю під забудову в 10 разів дорожче від стартової ціни

17.06.2024 23:37   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Бродівська міська рада продала на аукціоні у понеділок, 17 червня, землю під забудову у десять разів дорожче від початкової вартості — за 7,5 млн грн. Стартова ціна ділянки становила 757 тис. грн. 

Про це йдеться на сайті Prozorro.Продажі, пише LVIV.MEDIA.

Земельна ділянка площею 0,0848 га розташована на вулиці Просвіта у Бродах, що у Золочівському районі, і є у комунальній власності. Цільове призначення землі — для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Стартова вартість земельної ділянки становила 757 273 грн. Загалом за право купити землю в Бродах змагалися четверо учасників. Вже на етапі початкових ставок, місцева підприємиця Ольга Шудрик запропонувала найбільшу ставку — 7 507 888 грн. Таким чином отримала право останнього ходу в кожному з наступних трьох раундів і можливість бачити ставки суперників. Відтак Ольга Шудрик стала переможницею аукціону і придбала землю майже в десять разів дорожче від стартової ціни — за 7 530 613 грн.

За даними системи YouControl, ФОП Ольга Шудрик зареєстрована 6 листопада 1997 року у Бродах на вулиці Пасічній. Основний вид діяльності — роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах. Крім того, підприємиця займається гуртовою торгівлею товарів господарського призначення, виготовленням друкарських форм і наданням інших поліграфічних послуг та наданням в оренду легкових автомобілів.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews