На фасаді Рівнеоблводоканалу з'явилися пам'ятні дошки двом працівникам цієї установи, які загинули на війні

18.06.2024 09:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

У Рівному з’явилися меморіальні дошки ще двом Героям – працівникам Рівнеоблводоканалу.

Учора їх офіційно відкрили на фасаді будівлі підприємства, що на вулиці Степана Бандери у Рівному. Меморіальні дошки загиблим Героям Василю Мельничуку та Олександрові Очкуренку розмістили поруч з меморіальною дошкою іще одному загиблому патріоту України, Герою Небесної Сотні, Почесному громадянинові м.Рівне Георгію Арутюняну.

Вшанувати пам’ятний момент зібралися рідні, друзі та колеги Захисників. Щоб подякувати їм за відданість і любов до своєї країни, пригадати, якими назавжди залишаться вони у пам’яті.

Василь Мельничук пропрацював у Рівнеоблводоканалі понад 20 років оператором на фільтрах відділу Горбаківсько-Гориньградського водозабору. Колеги цінували його за відповідальність та професіоналізм. Головною цінністю для Василя була його родина. Вже будучи на передовій, дізнався, що невдовзі вперше стане дідусем. Однак, на превеликий жаль, цьому не судилося здійснитися… Старший солдат Василь Мельничук, перебуваючи на службі у відділі прикордонної служби Маріуполь 1-го загону східного регіонального управління Держприкордонслужби України 21 березня 2023 року загинув в Бахмуті на Донеччині. Йому було 50 років.

Олександрові Очкуренку назавжди залишиться 26... На Рівнеоблводоканалі працював понад три роки - начальником сектору з обслуговування геоінформаційної системи «Рівне» диспетчерської служби. З січня 2023 року служив Україні у лавах Збройних Сил. Казав: Хто, як не ми, повинні захищати свої сім'ї та країну. Молодший лейтенант Олександр Очкуренко був командиром мінометного взводу мінометної батареї 1-го батальйону 36-ї бригади морської піхоти ВМС України. Героїчно загинув, виконуючи бойове завдання в селі Левадне Запорізької області.

Пресслужба Рівненської облради


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews