Сьогодні Рівне прощається ще з одним Героєм, який віддав життя на війні за Україну

19.06.2024 08:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
Народився Сергій Ковалевич 26 жовтня 1976 року у Рівному. Спочатку навчався у рівненській школі за числом 8, а у старших класах – у селі Глинне Рокитнівського району.
 
Далі була служба в армії впродовж двох років. Працював Сергій у столярних цехах, мав справді золоті руки та розбирався у всьому, за що брався. Любив свою дружину та двох дітей: доньку та сина. Прочитав безліч книг, був всебічно розвиненою людиною. Тому не випадково побратими на фронті дали йому позивний «Гугл», адже на всі питання – він знав відповідь.
 
На початку повномасштабного вторгнення Сергій з братом Олегом були в Польщі. Олег повернувся до України наступного ж дня, а менше ніж за місяць повернувся боронити країну і Сергій. Спочатку було злагодження, навчання на полігоні, після чого виконання бойових завдань. У липні 2022 року Сергій отримав поранення. Але все це не зупинило Сергія від повернення на фронт. Адже він завжди казав: хто, як не я буду боронити країну. Він прагнув, щоб діти ним пишалися.
 
На жаль, на Донеччині в результаті мінометного обстрілу Сергій отримав важкі поранення… Від отриманих травм Герой помер 13 червня 2024 року.
 
Прощання з Героєм відбудеться сьогодні, 19 червня, о 9:30 на Майдані Незалежності. Поховають його на Алеї Героїв кладовища «Нове».
 
Пресслужба Рівнеради

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews