Атака безпілотників на Львів: пошкоджені будинки поблизу Львова

19.06.2024 10:59   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Вночі, 19 червня, у Львові під час повітряної тривоги було чутно вибухи. РФ атакувала область "шахедами". У Малехові Львівської громади пошкоджені будинки. Є травмовані.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

"Влучання в Малехові, Львівська громада. Відомо про одного пораненого чоловіка-охоронця, 70 років. Стан середньої важкості. Його госпіталізувала "швидка", — каже Садовий.

null
Фото з мережі Інтернет

За даними начальника ОВА Максима Козицького, у 70-річного чоловіка "акубаротравма, множинні осколкові поранення і кілька вогнепальних переломів". Також 47-річний мешканець Малехова отримав різані рани. Йому надали допомогу на місці.

Згодом Садовий уточнив, що у Малехові пошкоджений житловий будинок. Там вибито 20 вікон. Також пошкоджене офісне приміщення, на території якого перебував 70-річний охоронець, якого госпіталізували. Також у приватному секторі вибиті вікна у п'яти будівлях.

Також, у Львові внаслідок нічної атаки ударних безпілотників зафіксували пошкодження будівлі Науково-дослідницький інститут.

null
Фото з мережі Інтернет

 

null
Фото з мережі Інтернет

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews