Львів очолює список міст, де українці планують відпочивати цього року

19.06.2024 23:43   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Львів є лідером серед міст, у яких українці планують відпочивати у 2024 році.

Про це 19 червня написали на сторінці Lviv Tourism Office, опираючись на дослідження Gradus Research спільно з Ribas Hotels Group. Вони провели “Опитування українців про відпочинок в Україні”, щоб вивчити загальне ставлення українців до відпочинку під час війни.

Згідно з результатами дослідження – Львів є лідером серед українських міст. Популярність Львова як місця, куди українці планують подорож влітку, зросла на 3% порівняно з 2023 роком. На другому місці – Закарпаття, на третьому місці – Одеса. У десятку найпопулярніших місць для відпочинку входять також Карпати, Львівська область і Київ.

На літо 2024 року 80% опитаних українців планують відпустку, і понад половина з них – молодь віком 18–24 роки. Водночас для відпочинку українців надають перевагу сімейним готелям та подорожують із партнерами та дітьми.

Під час відпочинку українці обирають:

  • піші прогулянки містом,
  • відвідування ресторанів та кафе,
  • екскурсії та відвідуванню визначних місць.

Більшість респондентів позитивно ставляться до відпочинку під час воєнного стану: 85% добре ставляться до відпочинку в Україні, а 56% позитивно ставляться до відпочинку за кордоном.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews