На Львівщині запустили серійне виробництво вагонів-бункерів повністю української комплектації

20.06.2024 00:15   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

У Львівській області запустили серійне виробництво вагонів-бункерів для транспортування зерна та інших сипких харчових вантажів залізницею. Кожен елемент цих вагонів виготовлений в Україні, повідомив у середу, 19 червня, начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Нова модель зерновозів повністю складається з українських комплектуючих. Підприємство вже підписало низку контрактів на їх постачання як на внутрішній, так і на зовнішні ринки.

 “Загалом компанія випустила близько 5 тисяч зерновозів різних типів. Цей зразок — абсолютно нова модель. Виробничі потужності дозволяють виготовляти від 1 до 3 вагонів нового зразка на день,” — зазначив Максим Козицький.

Як додає начальник ОВА, окрім зерновозів, є великий попит на вироблення цементовозів, а місцевий завод забезпечує роботою 650 працівників:

“Цей приклад показує, що локальні підприємства України вміють виготовляти дійсно якісну продукцію європейського рівня, тому закликаю партнерів продовжувати інвестувати у розвиток промисловості на Львівщині”.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews