Рівне проведе в останню путь ще одного Героя, який загинув на війні

24.06.2024 08:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Геннадій Кривко народився 30 жовтня 1969 року у Рівному. Освіту здобув у Здолбунівському вищому професійному училищі залізничного транспорту.

- Геннадія мобілізували 30 січня 2023 року. Він був спокійний, говорив, що треба захищати країну. Іноді розповідав про службу, про свої будні, але більше старався нас не турбувати, - розповідає дружина Героя Олена.

За час служби Геннадій Кривко був нагороджений двома відзнаками Головнокомандувача Збройних сил України - медалями Залізний хрест та Золотий хрест за успішне виконання бойових завдань.
Геннадій дбав про родину. Разом із дружиною виховали двох діток, тішилися маленькій онучці. Гарний і відповідальний працівник, відданий син своєї країни. Надзвичайно добрий, люблячий чоловік та батько. Але війна усе змінила.

20 червня 2024 року 54-річний солдат Геннадій Кривко загинув, виконуючи бойове завдання на Донецькому напрямку.

Прощання із Героєм відбудеться сьогодні, 24 червня, о 9.30 на майдані Незалежності у Рівному. Поховають його на кладовищі «Нове».

Пресслужба Рівнеради


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews