На Львівщині прощаються з чотирма військовими

27.06.2024 14:18   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Сьогодні, 27 червня, на Львівщині відбудеться прощання з чотирма військовослужбовцями. Владислав Іванів, Орест Гнура, Микола Гембич та Святослав Захаров загинули на війні з Росією.


Про це повідомили в пресслужбі Львівської ОВА.

null

Владислав Іванів —мешканець села Давидів Львівського району. Служив у 110 окремій механізованій бригаді імені генерал-хорунжого Марка Безручка. Загинув 22 червня 2024 року під час виконання бойового завдання неподалік населеного пункту Діброва Донецької області.

null

Орест Гнура — жовківчанин. У квітні 2023 року долучився до Збройних сил України. Служив у 47 бригаді. Загинув 21 червня внаслідок удару БпЛА. Йому було 27 років.

null

Микола Гембич народився у селі Верхнє Висоцьке Самбірського району. Після одруження переїхав до Стрия. Був сержантом, командиром бойової машини — командиром механізованого відділення. На початку повномасштабного вторгнення мобілізований у лави ЗСУ. Донедавна вважався зниклим безвісти.

null

Святослав Захаров — мешканець міста Городок Львівського району. Воїн від початку повномасштабного вторгнення РФ став на захист України. Загинув 3 липня 2022 року в бою біля Бахмута, відтоді вважався зниклим безвісти. Захисникові було 22 роки.

 

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews