У Львові пересадковий квиток запрацює лише для студентів

28.06.2024 15:58   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

З понеділка, 1 липня, у Львові тестуватимуть безоплатну пересадку в міському громадському транспорті. Спочатку функція буде доступна лише для студентів, що мають "ЛеоКарт".

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

"У Львові є 18 тисяч студентів, що мають "ЛеоКарт". Нам потрібні максимум кілька тижнів, щоб протестувати все на практиці і усунути недоліки. Після цього запустимо пересадку для власників загальних карток "ЛеоКарт", яких є 114 тисяч", — розповів керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Здійснити пересадку на інший автобус, трамвай чи тролейбус без додаткової оплати можна буде впродовж 40 хвилин після першої валідації. Пересідати можна буде на транспорт будь-яких міських маршрутів. Кількість пересадок — необмежена, лише варто це зробити в межах 40 хвилин.

Як наголошують у міськраді, всі пересадкові поїздки потрібно буде реєструвати в кожному транспортному засобі. Якщо цього не зробити, то пасажира можуть оштрафувати.

Вартість однієї поїздки в міських автобусах, трамваях та тролейбусах залежить від обраного пасажиром способу оплати та становить: 13 грн — при оплаті транспортною карткою ЛеоКарт, 15 грн — при оплаті банківською картою чи пристроєм з NFC, 20 грн — при оплаті готівкою у водія та 6,5 грн — для студентів при оплаті студентською транспортною карткою "ЛеоКарт".

За детальною інформацією можна звернутися в Центр обслуговування пасажирів (м. Львів, вул. Горбачевського, 10), попередньо записавшись на прийом за номером.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews