Марцінків очолив територіальне управління БЕБ у Львівській області

01.07.2024 16:21   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Теруправління БЕБ у Львівській області очолив новий керівник — Андрій Марцінків. До цього він працював в управлінні старшим детективом, а обов’язки керівника теруправління БЕБ виконував Андрій Козюк.

Інформація про нового керівника відображена в системі youcontrol, пише LVIV.MEDIA.

У пресслужбі ТУ БЕБ у Львівській області уточнили, що Андрій Марцінків виконує обов’язки керівника із п’ятниці, 28 червня. Там також повідомили, що він очолює управління тимчасово і упродовж кількох днів його на посаді змінить інша людина. Хто саме очолить БЕБ у Львівській області, наразі не повідомляють.

Згідно з декларацією, поданою Андрієм Марцінківим у зв’язку зі зміною посади, він має у власності чотири земельних ділянки та два будинки. Зокрема дві ділянки площею 1380 та 1208 кв. м є у власності самого Марцінківа, ще однією (площа 1200 кв.м) володіє дружина і ще одна (150 кв.м) є у спільній власності сім’ї Марцінків. Також у спільній власності сім’ї є будинок 32 кв. м, а ще одним недобудованим будинком володіє сам Андрій Марцінків.

Також новий керівник БЕБ володіє автомобілем Renault Megane 2010 року випуску. За шість місяців він задекларував 354 590 грн зарплати та 5 160 грн інших доходів. Водночас дружина Ірина Марцінків володіє 120 000 грн, 2000 доларів готівки.

До слова, до того як Марцінків почав працювати у БЕБ, він був на посаді Головний державний інспектор відділу матеріально-технічного забезпечення управління інфраструктури та господарського забезпечення ГУ ДПС у Львівській області.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews