У Львові суддя Плотніцький, який виніс скандальне рішення, відмовився проходити детектор брехні

04.07.2024 16:32   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Суддя, який виніс скандальне рішення щодо приватизації сходової клітки у багатоквартирному будинку на Міцкевича,8 ( «Будинок книги»), відмовився проходити детектор брехні.

Військові прийшли до судді Західного апеляційного господарського суду Бориса Плотніцького запитати, чи він готовий пройти поліграф після рішень, які виносить суд.

Суддя спершу емоційно відповів військовослужбовцю на його питання про проходження поліграфу: «Ви притомний? Що з вами робиться? Ви що такі питання задаєте хамські?».

Також суддя таку пропозицію «журналістів» назвав «погрозою», вочевидь забувши, що знімальна група NTA все фіксувала на камеру.

Як пише NTA, суд прийняв блискавичне рішення, що скасовувало всі попередні, навіть не заслухавши доводи жителів. Нині в будівлі на Міцкевича 8, відому як «Будинок книги», що належить держпідприємству «Надра України», мешкають, зокрема, військові. Громадська організація передала в безоплатне користування свої приміщення для потреб захисників. Володимир, який днями повернувся з передової, шокований рішенням суддів. Найбільше військові занепокоєні, що в один день просто не зможуть потрапити додому. Можна лише здогадуватись, чому судді констатували, що сходова клітка, горище і підвал не мають належати усім мешканцям.

Юристи припускають, що особи, які свого часу вже намагалися продати будинок, спокусилися додати до вартості ще близько 1800 квадратних метрів сходових кліток, горищ та підвалу. Відтак, зрозуміли, що єдиний шлях – отримати неправомірне рішення суду.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews