Назавжди 34: Рівне попрощається з Героєм, який загинув на війні

09.07.2024 08:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
Едуард Школьний народився 17 листопада 1989 року у селищі Приморський, що у Криму. Та, коли хлопчику було шість років, родина переїхала на Рівненщину – у село Будераж. Кілька років Едуард жив із бабусею у Бугрині, але згодом повернувся у Будераж, де закінчив місцеву школу.
 
«Після школи він вступив у Рівненський державний аграрний коледж, зараз відокремлений структурний підрозділ «Рівненський фаховий коледж НУБіП України. Залишалося довчитися ще якихось пів року, але Едуард пішов на роботу, й врешті, так і не закінчив навчання. Він мав золоті руки – працював на будівництві, займався ремонтами. У нових мікрорайонах Рівного, напевно, немає жодної квартири, куди б не доклав руку мій чоловік. Разом виховували двох діток, а також мого сина від першого шлюбу, якого Едуард любив, як рідного», - каже дружина Героя Яна.
 
Едуард мав проблеми зі здоров’ям, тому не проходив строкову службу в армії. Коли ж отримав повістку в лютому 2024 року, не став відмовлятися. І вже 5 березня присягнув на вірність Україні та її народові.
 
Справжній, щирий, добрий та люблячий – таким був, є і назавжди залишиться Едуард для близьких та рідних людей.
 
На жаль, 1 липня 2024 року старший солдат Едуард Школьний загинув під час бойових дій на Донецькому напрямку. Йому назавжди 34.
 
Прощання із Героєм відбудеться сьогодні, 9 липня, о 9.30 на майдані Незалежності у Рівному. Чин похорону здійснять у Свято-Софіївській парафії ПЦУ (вул. Ювілейна,1). Поховають його на кладовищі «Нове».
 
Пресслужба Рівнеради

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews