ДБР скерувало обвинувальний акт щодо Ігоря Гринкевича до суду

10.07.2024 10:04   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

У травні 2024 року працівники Державного бюро розслідувань завершили слідство в одній зі справ щодо львівського підприємства Ігоря Гринкевича. За даними ДБР, він запропонував керівництву 500 тисяч доларів США за закриття кримінальної справи. Наразі обвинувальний акт скерували до суду.

Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

"Працівники ДБР завершили досудове розслідування у травні 2024 року. З того часу тривало ознайомлення стороною захисту із матеріалами досудового розслідування", — йдеться у повідомленні.

В грудні 2023 року Ігор Гринкевич намагався підкупити заступника керівника відділу ДБР. За повернення вилученого майна, яке зберігається на території митного поста "Чайки" Київської митниці, й закриття кримінального провадження щодо оборудок із закупівлями одягу та білизни для ЗСУ бізнесмен запропонував 500 тисяч доларів США.

Посадовець повідомив про пропозицію керівництву ДБР. Ігор Гринкевич зустрівся із ним у ресторані й передав сумку з готівкою. Після цього його затримали працівники бюро.

Ігор Гринкевич перебуває під вартою із 30 грудня 2023 року. Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище. Санкція статті — до 8 років ув'язнення з можливою конфіскацією майна.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews