У Львові демонтують ще три МАФи

10.07.2024 10:48   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

9 липня виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про демонтаж ще трьох тимчасових споруд, які використовувалися для підприємницької діяльності у Львові.

Через порушення вимог законодавства при розміщенні тимчасових споруд демонтують самовільно встановлені МАФи для здійснення підприємницької діяльності, розташовані за адресами: вул. Ряшівська, вул. Ряшівська – вул. Городоцька, вул. Є. Патона – вул. Ряшівська, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Підприємцям рекомендують демонтувати павільйони добровільно впродовж 20 календарних днів.

“Якщо вони цього не зроблять, кіоски розберуть працівники комунального підприємства «Адміністративно технічне управління» спільно з представниками районних адміністрацій“, – йдеться у повідомленні.

До слова, з 2020 до кінця 2023 року було демонтовано 108 споруд, що незаконно розміщувалися на території Львова та навколишніх громад. Значну частину з них власники забрали самостійно.

Нагадаємо, Львівська міська рада незаконно демонтувала один з найбільших МАФів у місті та намагалася через суд стягнути з підприємця понад 250 тис. грн за демонтаж його кіоску. Йдеться про споруду на вул. Виговського, 69, який міськрада демонтувала, попри те, що підприємець Леонід Новіцький мав чинний договір оренди землі.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews