Рівненські спортсмени Інваспорту взяли участь у змаганнях, котрі проходили в Нідерландах

10.07.2024 14:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
 

Змагання проходили окремо серед чоловічих та жіночих команд, усього було по 8 команд. Міжнародний турнір з волейболу сидячи серед осіб з ураженнями опорно-рухового апарату відбувся в місті Ассен, що у Нідерландах. 

У підсумку, Україна посіла 5 та 6 місце. Наступні змагання спортсменів - літні Паралімпійські ігри.

У складі національних збірних команд України брали участь троє спортсменів Рівненської області та РРЦ Інваспорт: Андрій Сікальський та Юрій Ковальчук – у змаганнях серед чоловічих команд, та Антоніна Жук – у змаганнях серед жіночих команд. Тренує рівненських спортсменів тренер РРЦ «Інваспорт»  Олександр Шевчук .

Чоловіча збірна команда України на груповому раунді здобула перемоги над командами Казахстану та Нідерландів з рахунками відповідно 3:2 та 3:0, і поступилась команді Бразилії з рахунком 0:3. У раунді плей-офф наша збірна перемогла збірну команду Франції з рахунком 3:0, а потім у матчі за 5 місце перемогла команду Нідерландів з рахунком 3:1. У підсумку чоловіча команда посіла 5 місце.

Жіноча збірна команда України на груповому раунді здобула перемогу над командою Нідерландів з рахунком 3:0, і поступилась командам Бразилії та Канади з рахунком 0:3. У раунді плей-офф наша збірна перемогла збірну команду Франції з рахунком 3:0, а у матчі за 5 місце поступилась команді Німеччини з рахунком 1:3. У підсумку жіноча команда посіла 6 місце.

Пресслужба Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews