Мостиська громада запрошує взяти участь у тендері щодо реалізації проекту «Енергоефективність громадських будівель в Україні»

13.07.2024 10:32   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Відповідно до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком, підписаної 6 жовтня 2020 року, Україна отримала позику від ЄІБ на реалізацію проекту «Енергоефективність громадських будівель в Україні» (UPBEE).

Як повідомляє Мостиська міська рада, UPBEE є Рамковою позикою для фінансування субпроектів, спрямованих на термомодернізацію громадських будівель у малих містах України. Для підтримки реалізації програми UPBEE розпочали проект технічної допомоги, що фінансується в рамках Інвестиційної платформи сусідства та Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля.

Загальна мета проекту – підтримка реалізації Рамкової позики UPBEE при забезпеченні та підтримці належної якості робіт, дотриманні екологічних та соціальних стандартів ЄІБ, керівних принципів закупівель та запобіганні корупції.

Компанія «НТЮ Інтернешнл А/С», була уповноважена Європейським інвестиційним банком провести відбір професійних консультантів з метою розробки проектної документації для реалізації робіт з термомодернізації громадських будівель у кількох містах України.

«НТЮ Інтернешнл A/С» виступатиме Замовником та буде відповідати за управління субпідрядним контрактом. Замовник запрошує подавати обʼєднані технічні та фінансові пропозиції для надання таких послуг: Розроблення проектної документації для виконання робіт з термомодернізації громадських будівель у рамках Програми «Енергоефективність громадських будівель в Україні (UPBEE)». Послуги включатимуть розроблення проектної документації для проведення робіт з термомодернізації в чотирьох містах України – м. Трускавець Львівської області, м. Жовква Львівської області, м. Мостиська Львівської області та м. Бурштин Івано-Франківської області. Послуги розділені на 4 лоти. Субпідрядники можуть подавати свої пропозиції на максимум три лоти (від одного до трьох лотів).

Оцінка пропозицій буде проводитись за кожним лотом окремо.

Очікувана тривалість надання послуг – 5 місяців, з яких 4 місяці на проектування та 1 місяць на експертну оцінку розробленої проектної документації. Замовник запрошує фірми з достатнім досвідом, технічними та фінансовими можливостями та кваліфікованим персоналом подавати технічні та фінансові пропозиції Замовнику. Субпідрядники можуть обʼднуватися з іншими фірмами у формі спільного підприємства.

Субпідрядники будуть відібрані за процедурою відкритих торгів з присудженням контракту на основі найбільш економічно вигідної пропозиції. Детально за посиланням.

Об’єднана технічна та фінансова пропозиція має бути складена українською мовою.

Технічні та фінансові пропозиції повинні бути підготовлені відповідно до вимог ЗПП та подані до 5 серпня 2024 року, 11:00 год. за київським часом.

Пропозиції повинні бути дійсними протягом щонайменше 90 календарних днів з кінцевого терміну подання пропозицій.

ЗПП можна отримати (безкоштовно), а також додаткову інформацію за наступною електронною адресою: tenders@ntu.eu ; з копією на nr@ntu.eu та fga@ntu.eu.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews