Їхали на прощу до Зарваниці: на Тернопільщині перекинувся автобус з паломниками

15.07.2024 00:21   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

На Тернопільщині автобус з паломниками потрапив у ДТП. Аварія сталася на дорозі поблизу села Раковець Золотниківської громади Тернопільського району. Є травмовані.


Про це повідомляють на сторінці поліції Тернопільської області. Повідомлення про ДТП надійшло на спецлінію 102 близько 8 години ранку.

"За попередніми даними, водій автобуса не впорався з керуванням та зʼїхав у кювет, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. В автобусі перебувала 41 людина, яка їхала на Всеукраїнську прощу у Зарваницю. Наразі до лікарні з травмами доправили двох пасажирів. Кількість потерпілих осіб встановлюється", — йдеться в повідомленні.

На місці події працювали поліцейські, медики та рятувальники.

Травмованих доставили до Теребовлянської лікарні, розповів медичний директор закладу Богдан Куліковський.

"Станом на 11:25 до нас за допомогою звернулися 19 людей. З них 5 ми госпіталізували, решта ж може проходити лікування за місцем проживання. У більшості травмованих — переломи, зокрема ребер, кінцівок. Стан середньої важкості. Серед пасажирів була й дитина, це дівчинка 2011 року народження, яку ми перенаправили до Тернополя. Наразі ми сортуємо пацієнтів і надаємо їм усю необхідну допомогу".


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews