Куди звертатися рівнянам, якщо відчули неприємний запах в укритті

15.07.2024 12:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
До Управління освіти Рівного надійшло звернення щодо неприємного запаху в укритті Рівненського ліцею № 28 (вул. Є. Коновальця, 19). Відразу ж було створено відповідну комісію з представників управління освіти та обстежено згадане укриття, перевірено факти щодо порушеного питання та справність системи вентиляції.
 
За висновками комісії фактів порушення норм функціонування укриття не виявлено, повідомили в управлінні освіти. Але комісія триматиме це питання на контролі та незабаром здійснить його повторний огляд.
 
Адміністрація Рівненського ліцею № 28 вживає всіх необхідних заходів для забезпечення комфортних умов перебування учнів та персоналу в укритті.
 
Питання створення безпечного та комфортного освітнього середовища перебуває на контролі управління освіти та є пріоритетним у роботі.
 
Якщо ви стали свідками подібних подій, просимо негайно звертатись до управління освіти за номером телефону: - з питань загальної середньої та позашкільної освіти - (0362)635803;
- з питань дошкільної освіти - (0362)634108.
 
Пресслужба Рівненської міської ради

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews