На Львівщині у місті Буськ нвідомі кинули гранату у будівлю

15.07.2024 13:43   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

В ніч на 15 липня невідомі кинули гранату у будівлю районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (РТЦК та СП) у місті Буськ. Травмованих внаслідок події немає.

Цю інформацію Суспільному підтвердив виконувач обов’язків начальника служби зв’язків із громадськістю Львівського обласного ТЦК та СП Володимир Молодій.

За його словами, інцидент трапився вночі, 15 липня. Тоді у будівлю кинули вибуховий пристрій. Внаслідок цього — пошкоджені вікна. Травмованих внаслідок події немає. Справою займається поліція.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, наразі на місці працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки та співробітники інших служб поліції Львівщини.

"Повідомлення про вибух, що стався біля будівлі ТЦК, розташованої у місті Буськ, Золочівського району, надійшло у поліцію 15 липня о 01:45. За словами заявника, невідомий зловмисник кинув гранату у фасад будівлі та втік", — мовиться у повідомленні.

Правоохоронці вживають заходів для встановлення та затримання особи. Вирішується питання правової кваліфікації події.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews