У Львові створили 20-метровий мурал

15.07.2024 22:44   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Майже тиждень відомі митці зі США, Великої Британії, Литви та України на 20-метровій стіні малювали сім різних малюнків, які у підсумку склали одне велике панно.

Для створення муралу до Львова на початку липня приїхали сім митців: Джуді Тувалетстіва та Джефф Вудбері зі США, Філіп Ґрізвуд з Великої Британії, Єва Воронецькіте з Литви, українки Ірина Водолажченко та Маша Шанго і Рей Барткус з Литви/США, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

null

Кожен митець малював свою частину стіни у своєму стилі, однак у підсумку усі малюнки склались у єдине «Дерево життя».

«Коли ми шукати місце для стінопису, дійшли на думці, що найкращим місцем для нього буде громадський простір з насиченим та активним життям. Тут і дитячий майданчик, і спортивна зона. Поєднання спортивного, дитячого і мистецького об’єктів створюють цілісну екосистему для розвитку та розширення світогляду. Дякуємо литовським колегам за таку гарну ініціативу і вже плануємо подальшу співпрацю», – зазначив Олексій Тарабан, в. о. начальника управління культури Львівської міської ради.

Помилуватися вуличним мистецтвом у Львові можна на вул. Чорноморській, 12.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews