Львівське комунальне підприємство Бюро спадщини очолила Стефанія Топилко

16.07.2024 00:00   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

ЛКП "Бюро спадщини" очолила Стефанія Топилко, яка раніше працювала заступницею керівника цього комунального підприємства. Попередній директор Павло Богайчик завершив роботу на посаді 12 липня.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Стефанія Топилко родом з Бродів на Львівщині. У 2020 році отримала диплом магістра за спеціальністю "Будівництво та цивільна інженерія" у Львівській політехніці. У 2022 році завершила навчання в тому ж виші за спеціальністю "Право".

Жінка почала роботу в сфері культурної спадщини у 2019 році зі стажування в управлінні охорони історичного середовища. Впродовж майже трьох років працювала там на посаді провідного спеціаліста. У 2022-2023 роках обіймала посаду начальниці відділу науково-проєктної та науково-дослідної документації у Мінкульті. В листопаді 2023 року повернулася до Львова та донині працювала на посаді заступниці директора ЛКП “Бюро спадщини”.

"Ми плануємо розширювати нашу співпрацю з міжнародними партнерами для впровадження міжнародних практик у сфері охорони спадщини. Ми готові до нових викликів і впевнені, що разом з командою зможемо досягти поставлених цілей”, – каже Стефанія Топилко.

Попередній керівник Павло Богайчик очолював ЛКП "Бюро спадщини" з 2020 року.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews