У Рівному оновили ритуальний транспорт (ФОТО/ВІДЕО)

16.07.2024 10:12   Автор : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews
Автопарк КП Спецкомбінат - ритуальна служба Рівного отримав два нових сучасних автомобілі для надання ритуальних послуг.
 
Їх закупили за кошти бюджету Рівненської міської територіальної громади в рамках Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Рівного на 2020-2025 роки.
 
 
- З приходом на посаду директора Спецкомбінату я отримав завдання від в.о. міського голови напрацювати заходи з покращення роботи підприємства, оновлення транспорту підприємства одне з таких першочергових завдань. Техніка, якою користувалися досі, вже застаріла, - каже директор КП Спецкомбінат - ритуальна служба Роман Рибачок. - Нові автомобілі Fiat Ducato не тільки сучасні, але й економічніші у використанні. Вони обладнані всіма необхідними елементами для здійснення ритуальних послуг.
 
Раніше у використанні Спецкомбінату були лише автобуси-катафалки ПАЗ. Це техніка, яка була адаптована під такі потреби, але вона вже не відповідає сучасним стандартам та часто ламається.
 
Пресслужба Рівнеради
 
 
Відео: СФЕРА-ТВ

Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews