Укриття в медзакладах Рівненщини будуватимуть за державні кошти

16.07.2024 14:12   Опубліковано : Олекса Мирожит
Джерело: RvNews

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо виділення та розподілу коштів для облаштування укриттів у декількох областях країни. Йдеться про 13 областей, в тому числі Рівненщину.

Субвенцію спрямують на реалізацію проєктів, повʼязаних з новим будівництвом, реконструкцією, реставрацією, капітальним ремонтом фонду захисних споруд цивільного захисту у медзакладах.

Так, на Рівненщині побудують нове сховище в обласній дитячій лікарні, а в дорослій - облаштують наявне. Вартість обох проєктів сягне близько 40 млн гривень.

Загалом було відібрано 45 проєктів від закладів охорони здоров’я на загальну суму близько 1 млрд грн,

- Враховуючи умови постійних артобстрілів та бомбардувань росією цивільної медичної інфраструктури України, працюємо над тим, щоби розширити мережу укриттів у лікарнях та створити безпечні умови як для роботи медиків, так і для лікування пацієнтів, - зазначив Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Пресслужба Рівненської ОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews