З 22 липня у Львові перекриють для руху транспорту вулиці Озаркевича та Щирецьку

19.07.2024 17:32   Автор : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

З понеділка, 22 липня, у Львові розпочнуть ремонт асфальтобетонного покриття на вулиці Озаркевича. Її повністю перекриють для руху транспорту. Роботи триватимуть орієнтовно до 30 липня. Також із 22 липня перекриють частину вулиці Щирецької, де проводитимуть роботи з прокладання водопровідної мережі.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

"Необхідність ремонту вулиці Озаркевича спричинена поганим станом покриття через значний трафік по ній. А з огляду на те, що вулиця вузька і працюватиме великогабаритна спецтехніка, роботи проводитимемо із перекриттям руху", — зазначили у Галицькій районній адміністрації.

Як розповіли в управлінні транспорту Львівської міськради, вулиця Озаркевича є транзитною вулицею, по якій водії приватних авто їхали зі сторони вул. С. Бандери, по вул. Митрополита Андрея на вул. Озаркевича і виїжджали на вул. Городоцьку.

Із схемою об'їзду можна ознайомитися на світлині нижче:

null

Крім того, як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, з 22 липня до 1 серпня для руху транспорту перекриють частину вулиці Щирецької, на відрізку від вул. Кульпарківської до вул. 1-ий Скнилівський провулок. Там проводитимуть роботи з прокладання водопровідної мережі.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews