У Львові скоїли замах на Ірину Фаріон, — джерела

19.07.2024 21:35   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Потерпілу забрали в лікарню.

У п’ятницю, 19 липня, у Львові скоїли замах на Ірину Фаріон. Це сталося на вулиці Масарика. Як стало відомо ZAXID.NET із власних джерел, Ірина Фаріон перебуває в лікарні на вул. Топольній у критичному стані.

Як повідомили у поліції Львівськоїї області, у "Львові зловмисник стріляв у громадську діячку - проводиться спеціальна поліцейська операція для його затримання".
 
 
"Сьогодні, 19 липня, о 19.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Масарика у Львові невідомий чоловік стріляв у перехожу.
Правоохоронці встановили особу пораненої, 60-річної львівʼянки. Їі було госпіталізовано з вогнепальним пораненням голови.
 
У Львові та на території області проводиться спеціальна поліцейська операція, до якої задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини.
Правоохоронці вживають усіх заходів для встановлення місця перебування та затримання стрільця", ідеться у повідомленні.
 

У Першому медичному об'єданні, куди доставили Ірину Фаріон прокоментували, що "близько 20-ї години до Лікарні Святого Пантелеймона Першого медобʼєднання Львова поступила жінка з вогнепальним пораненням. Нині вона перебуває в реанімації. Стан важкий". 

З огляду на лікарську таємницю та необхідність збереження персональних даних пацієнтів більш детальної інформації не розголошують.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews