Підозрюваного у хабарництві начальника львівського КЕВ посадили у СІЗО

21.07.2024 22:35   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Личаківський районний суд Львова відправив під арешт у СІЗО начальника Квартирно-експлуатаційного відділу (КЕВ) Львова Анатолія Нанівського з можливістю вийти під заставу у 3 млн грн. Нанівському висунули підозру у незаконному збагаченні майже на 12 млн грн.

За версією слідства, 52-річний полковник Анатолій Нанівський легалізував незаконно отримані гроші, вкладаючи їх у нерухомість та автомобілі. Зокрема, за ці гроші його донька Вероніка Нанівська у 2022 році придбала квартиру площею 100 м2 у львівській новобудові, пише NGL.MEDIA.

Також слідчі вважають, що Нанівський використав родича своєї дружини Романа Рудніцького, якого він оформив на службу в ЗСУ і записав на нього будинок у Брюховичах площею 178,1 м2. Окрім того, слідчі запевняють, що Нанівський ще купив своїй доньці позашляховик BMW X3, який теж оформив на Рудніцького.

Вперше про підозри у тому, що Анатолій Нанівський отримує хабарі від постачальників військових частин, NGL.media повідомили майже півтора місяця тому. Тоді полковник стверджував, що нічого не знає про кримінальну справу проти нього і відкидав усі звинувачення.

19 липня ДБР повідомило, що загальна вартість майна, яке Нанівський оформив на родичів, сягає майже 12 млн грн. При цьому офіційно задекларовані доходи Андрія Нанівського та його сім’ї не дозволили б йому придбати цю нерухомість.

Раніше Личаківський районний суд Львова наклав арешт на все майно родини Нанівських, яке було ймовірно придбане за незаконно отримані доходи. Анатолію Нанівському уже офіційно оголосили про підозру у незаконному збагаченні, відсторонили від займаної посади та обрали запобіжний захід на час слідства – арешт у СІЗО з можливістю вийти під 3 млн грн застави.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews