Львівспецкомунтранс хоче позичити 9 млн грн на купівлю нових генераторів і сміттєвозів

22.07.2024 21:49   Опубліковано : Іванна Капустянська
Джерело: LvNews

Львівська міська рада розглядає пропозицію надати дозвіл комунальному підприємству "Львівспецкомунтранс" отримати кредит для покращення своєї роботи. Йдеться про 9 млн грн для закупівлі нових сміттєвозів та обладнання для автономної роботи підприємства. Відповідний проєкт ухвали оприлюднили 22 липня на офіційному порталі міської ради Львова.

Про це повідомляє LVIV.MEDIA.

“Львівспецкомунтранс” планує взяти кредит у розмірі до 9 мільйонів гривень на термін до 5 років в одному з державних банків. Ці гроші потрібні для купівлі нових сміттєвозів, вантажівок та обладнання для генерації і збереження електроенергії, щоб забезпечити безперебійну роботу під час відключень.

Львівспецкомунтранс планує закупити: 

Сміттєвози бункерного типу з заднім завантаженням

Універсальні сміттєвози з краном-маніпулятором для обслуговування підземних контейнерних майданчиків

Шасі вантажних автомобілів

Енергогенеруюче та енергозберігаюче обладнання.

 

Умови кредиту передбачають відсоткову ставку 7% річних, яка може зменшитися до 5%, якщо підприємство створить нові робочі місця. Також потрібно буде заплатити одноразову комісію у 0,5% від суми кредиту. Для отримання кредиту "Львівсвітло" має погодити перелік обладнання для закупівлі та вибір банку з відповідними комісіями міської ради. Директор підприємства отримає повноваження підписати кредитний договір та інші необхідні документи.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews