Вибухонебезпечні засоби та оформлення допомоги: у Рівному «рокадівці» провели тренінг для ВПО

25.07.2024 20:21   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Відзначити 21-у річницю діяльності корисним тренінгом вирішили в БО БФ «Рокада».

Захід відбувся в "Інтеграційному хабі з розвитку життєвих та професійних компетентностей", який був облаштований у рамках громадського проєкту за програмою довгострокових рішень БО «Благодійний фонд «Рокада» у 2023 році.

Свою діяльність Фонд розпочав, допомагаючи біженцям. З початком повномасштабного вторгнення все змінилося і відтепер «Рокада» також допомагаєм і ВПО, постраждалому від війни населенню та людям з особливими потребами. Бути обізнаними наразі вкрай важливо, адже ці знання можуть зберегти життя.

Крім теоретичної інформації учасники тренінгу мали нагоду поспілкуватися з працівниками ДСНС та побачити, як виглядають небезпечні предмети та попереджувальні знаки, які ні в якому разі не можна ігнорувати. Важливою також для учасників тренінгу стала інформація від юристів та соціальних працівників щодо оформлення інвалідності та виплат у разі ураження мінно-вибуховими предметами.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews