Обираємо автотримач для телефона?

28.07.2024 00:19   Опубліковано : Львівський Новинар
Джерело: LvNews

 Смартфон у машині може бути дуже корисним. Його можна використовувати як навігатор, інструмент для відтворення музики або для здійснення дзвінків. Однак перш ніж скористатися цими зручностями під час руху, необхідно забезпечити безпечне розташування смартфона в салоні авто. Для цього відкриваємо каталог https://www.aks.ua/catalog/avtoderzhatel/ і вибираємо відповідний для нашого пристрою автотримач.

Всі аксесуари, незалежно від переважної мети використання телефону в автомобілі, повинні в першу чергу забезпечувати безпеку і мати зручний доступ до встановленого пристрою. Вибір моделі та способу монтажу залежить тільки від індивідуальних переваг водія.

На що звернути увагу під час вибору автомобільного кронштейна?

  1. Якість виконання - чим кращі матеріали, які використовували під час виготовлення, тим безпечніший аксесуар і тим більший термін його служби.
  2. Наявність регулювань - тримач повинен забезпечувати рух у будь-якому напрямку, щоб встановити оптимальне положення дисплея.
  3. Габарити тримача - незалежно від способу кріплення, чим менший розмір - тим краще.
  4. Розміри пристрою - регульована відстань між захопленнями дає змогу встановлювати різні за габаритами пристрої.

Типи автомобільних телефонів

 Усі перелічені вище особливості слід враховувати під час купівлі, проте не менш важливим є спосіб встановлення тримача в салоні:

  1. Автомобільні тримачі, закріплені на склі за допомогою присоски - це найпоширеніший варіант, що дасть змогу швидко та легко зняти або перевстановити кронштейн у разі потреби.
  2. Автомобільні тримачі для решітки системи вентиляції - це найкомпактніші системи, які дадуть змогу встановити смартфон просто під рукою.
  3. Кріплення на приладовій панелі автомобіля - надійний варіант кріплення смартфона, але можливості перевстановити, на жаль, не буде, оскільки тримачі кріпляться за допомогою двостороннього скотча.
  4. Килимок протиковзання на приладовій панелі - альтернативою для людей, які не люблять приклеювати будь-що до вітрового скла, а також для тих, хто не має змоги розташувати тримач на решітці повітровода, може бути протиковзкий килимок.

Який варіант вибрати для навігації?

 У цьому випадку бажано мати автомобільний тримач, який насамперед дає змогу встановити пристрій якомога ближче до вітрового скла, щоб полегшити позиціонування GPS.

 Залишати свій смартфон на центральній консолі, у дрібному відсіку для напоїв поруч із важелем перемикання передач або полицею приладової панелі, небезпечно. Іноді різке прискорення або екстрене гальмування призводить до того, що телефон падає під сидіння або педальний вузол. Не забуваймо, що "літаючий" смартфон - це небезпечна ракета, яка може зашкодити як водієві, так і пасажирам, тому використовувати автотримач - обов'язково! Рекомендуємо спробувати сучасний тип тримача з магнiтною плаформою, який можна замовити тут https://www.aks.ua/catalog/avtoderzhatel/tip-uderzhaniya/magnitnyi-derzhatel.

 


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews